Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان گفت: شهر رشت بیشترین ممانعت‌های مردمی را در نصب و توسعه دکل‌های ارتباطی دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت ، فرزاد توکلی امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش در فرمانداری شهرستان رشت با اشاره به ابعاد مختلف سرویس‌دهی یک سامانه یا شبکه آموزشی مانند "شاد" اظهار داشت:  نوع ارتباطات، سرویس‌دهنده‌ها و تجهیزات سخت‌افزاری بهره‌بردار از جمله شاخص‌‌هایی هستند که کیفیت سرویس و خدمات را مشخص می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان با بیان این که وزارت ارتباطات نقشی در ایجاد شبکه آموزشی شاد نداشته بلکه تنها بستر آن را برای ارتباط مهیا می‌کند افزود: این اپلیکیشن توسط مجموعه آموزش و پرورش با مشارکت یکی از اپراتورها و همچنین یکی از دانشگاه‌های سطح ملی طراحی شده است.

توکلی افزود: با وجود این که تلاش‌های زیادی برای شبکه آموزشی شاد انجام شده و این نرم‌افزار روز به‌روز در حال ارتقا است اما این اقدام که همه به سمت استفاده از یک اپلیکیشن و زیرساخت سوق یابند شاید خیلی منطقی نبوده چرا که معمولاً بسترهای متعددی ارائه می‌شود و می‌توانستیم روی آن بسترها با استانداردهای مشخص کار کنیم.

ماجرای دکل‌های مخابراتی در شیراز ادامه دارد/ رصد "شدت امواج" دکل‌هاساماندهی دکل‌های مخابراتی در شیراز تا کجا پیش رفتپیگیری تسنیم| دکل مخابراتی کوی تامین اجتماعی بهبهان نصب می‌شودوی بیان کرد: بسیاری از دانش‌آموزان نسبت به هزینه‌های جاری شبکه شاد معترض هستند و می‌گویند هزینه‌های جاری‌شان برای استفاده از این شبکه رایگان نیست در صورتی‌ که از ابتدا قرار بود ترافیک‌هایی که به ‌سمت شاد می‌رود رایگان باشد از طرفی بخش اعظمی از تدریس معلمان خارج از شبکه شاد ارائه می‌شود و معلمان حتی از اپلیکیشن‌ یا فضای دیگری مانند واتساپ برای تدریس استفاده می‌کنند که در اینجا نمی‌توان تفکیک کرد.مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان با بیان این که شهر رشت بیشترین ممانعت‌های مردمی را در نصب و توسعه زیرساخت‌ها و دکل‌های ارتباطی دارد گفت: شهر رشت جزو شهرهای با ضریب نفوذ بالای استان است و مشکل خاصی نداریم اما با بیشترین ممانعت‌های مردمی در نصب و توسعه دکل روبه‌رو هستیم و حتی چندین پروژه‌ ما در منطقه گلسار به‌ همین دلیل قفل شده است.توکلی با اشاره به مشکلات برخی مدارس در دسترسی به اینترنت ابراز داشت: برخی ارتباطات روی ADSL انجام می‌شود در صورتی‌ که این سیستم غیرمتقارن و ذاتاً برای دانلود است اما در برخی مدارس از همین سیستم برای ارسال صدای معلم و فایل‌های پرحجم استفاده می‌شود که یکی از مشکلات است.وی راهکارهای برطرف کردن مشکلات اینترنت مدارس را متذکر شد و گفت: استفاده از بستر فیبر نوری یکی از راه‌حل‌ها است و مدارس می‌توانند به سراغ استفاده از این بستر بروند و اطلاعاتشان را به ‌ما تحویل دهند و ما نیز به آن‌ها خواهیم گفت که برای سرویس‌گیری خوب چه کنند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان با اشاره به فواید استفاده از بستر فیبر نوری خاطرنشان کرد: استفاده از این بستر، برای مشترک غیر از مودم هزینه‌ای به‌همراه ندارد و هزینه دیتای آن با ADSL برابر است البته هزینه مودم آن حدود یک میلیون تومان است اما یک شبکه پایدار با پهنای باند نامحدود است.

توکلی استفاده از ظرفیت سیم مسی یا سرویس VDSL را راهکار بعدی برای حل مشکلات اینترنت مدارس برشمرد و افزود: این سیستم ترکیبی از فیبر و سیم و یک سرویس پایدار و مانند سرویس قبلی دارای سرعت بالا است و تغییری در هزینه‌ها ندارد فقط هزینه مودم آن حدود 800 هزار تومان است.

وی استفاده از سرویس‌های بی‌سیم شهری را به‌عنوان راهکار سوم برای حل مشکلات اینترنت عنوان کرد و ابراز داشت: ما در شهر رشت و بسیاری از شهرها، سرویس‌های بی‌سیم توسط اپراتورهای مختلف داریم که هزینه آن از 3 میلیون تا 10 میلیون تومان متغیر است و بستگی به نقطه‌ای که مدرسه در آن واقع شده دارد و در برخی نقاط نیز برای سرویس‌دهی نیاز به دکل دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان خاطرنشان کرد: راهکار چهارم برای برطرف شدن مشکلات اینترنت در برخی نقاط و مدارس در واقع متمرکز کردن چند خط ADSL است.

انتهای پیام/612/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان مشکلات اینترنت نصب و توسعه شهر رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۱۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رادمنش ظهر یکشنبه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: بخش زیادی از این روستاها برای اولین بار از نعمت اینترنت پرسرعت بهره مند شدند و بخشی از آنها دارای پوشش جامع و بهینه‌تر شدند.

وی بیان داشت: پروژه فیبر نوری روستایی در استان اجرا و در این مدت بیش از ۴۰۰ کیلومتر مسیر روستایی تحت پوشش فیبر نوری قرارگرفته است.

رادمنش اظهار داشت: در فاز دوم این پروژه، ۱۵۰۰ کیلومتر فیبر نوری طراحی و برنامه ریزی شده است.

وی افزود: اجرای فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهرهای استان از دیگر پروژه‌های راهبردی و زیرساختی استان است که این پروژه در سه شهر دهدشت، چرام و گچساران در حال اتمام است و بزودی در دیگر شهرهای استان نیز اجرا خواهد شد.

رادمنش با بیان اینکه استفاده از شبکه ثابت مبتنی بر فیبر نوری نیازمند فرهنگ سازی است، گفت: سرعت اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری افزایش ۱۰۰ برابری داشته و با اجرای این پروژه مردم استان طعم شیرین فناوری را با کیفیت و سرعت بالا خواهند چشید.

وی افزود: توسعه و بهبود خدمات ارتباطی و اینترنتی در شهرهای و روستاهای مختلف استان بر روی بستر شبکه فیبر نوری ضروری است و رسانه‌ها در راستای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی مردم نسبت به استفاده از این فناوری ایمن، پیشرفته و قابل اتکا همکاری کنند.

رادمنش تصریح کرد: باید ذائقه و نگرش مردم را نسبت به این مهم تغییر داد و نقش رسانه‌ها در این راستا بسیار تعیین کننده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با بیان اینکه در ۳۰ ماه عمر دولت سیزدهم، ما شاهد رشد کم نظیر زیرساخت‌های ارتباطی در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد بودیم، گفت: دولت سیزدهم همواره با نگاه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته تلاش کرده است که در راستای برقراری عدالت ارتباطی قدم بردارد.

کد خبر 6091162

دیگر خبرها

  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • نمایندگی تعمیر لباسشویی در سراسر تهران و کرج
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷
  • تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد